دانلود ترجمه و شبیهسازی مقاله Sliding mode control for chaotic systems based on LMI
دانلود ترجمه و شبیهسازی مقاله Sliding mode control for chaotic systems based on LMI
کنترل مد لغزشی برای سیستم آشوبی بر اساس LMI
چکیده: این مقاله به بررسی مساله کنترل سیستم آشوبی برای یک کلاس عمومی از سیستم های آشوبناک می پردازد. یک فیدبک کنترلی ایجاده شده تا پایداری مجانبی سیستم های آشوبی را بر اساس تئوری کنترل مدلغزشی تضمین کند. یک قانون جدید معرفی شده تا مشکل پدیده لرزش تولید شده توسط کنترل مدلغزشی مرسوم را برطرف نماید. یک جبران ساز پویا طراحی شده تا عملکرد سیستم حلقه بسته را در حالت مدلغزشی بهبود دهد. و پارامترهای آن(کنترل کننده یا جبران ساز) از یک LMI بدست می آید. نتایج شبیه سازی برای مدار شناخته شده چوآ و سیستم آشوبی لورنز ارائه شده تا میزان اثربخشی طرح پیشنهادی نشان داده شود.
کلمات کلیدی: کنترل آشوب، مدلغزشی، جبران ساز دینامیکی، نامساوی ماتریس خطی(LMI).
1. معرفی
دینامیک آشوبی در بسیاری از علوم و فناوری ناشی شده از برنامه های کاربردی قدرتمند در واکنش های شیمیایی، مبدل های قدرت، سیستم های بیولوژیکی، پردازش اطلاعات، ارتباط امن و ... علاقه قابل توجهی را برانگیته است. برای یک مدت طولانی بسیاری از گزارش ها به این نتیجه ختم می شد که آشوب نه قابل پیش بینی است و نه قابلیت کنترل دارد. به هر حال روش OGY توسعه داده شده بوسیله Ott و همکاران این موضوع را بازگشایی کرده است و مطالعه کنترل آشوب آغاز شده است. بسیاری از روش ها از قبیل خطی سازی فیدبک، روش دیفرانسیل هندسی و روش گام به عقب و ... ارائه شده است. گزارش های بسیاری در مدار چوا و سیستم لورنز وجود دارد. در (6) نویسندگان همزمان سازی آشوبی را براساس ساختار سه قطری مورد مطالعه قرار داده اند. در (7) نویسندگان یک روش را برای همزمان سازی سیستم لورنز کسری، سیستم چن و مدار چوا پیشنهاد داده اند. برای طراحی یک کنترل کننده مقاوم سیستم نامشخص، کنترل مد لغزشی اغلب به دلیل مزایای ذاتی خود تحقق آسان، پاسخ سریع، عملکرد گذرا بهتر و عدم حساسیت به تغییرات در پارامترهای سیستم و یا اغتشاشات خارجی را در پی دارد. معمولا، روند طراحی را به دو مرحله تقسیم می شود. اولین قدم این است که یک سطح لغزش طراحی شده و اطمینان حاصل شود که معادله مد لغزشی پایدار مجانبی است. گام دوم طراحی یک کنترل کننده است که بتواند با تحریک حالت های سیستم، آنها را به سطح لغزش در یک زمان [8] محدود سوق دهد. به تازگی، روش طراحی ساختار متغیر مدلغزشی تبدیل به یکی از محبوب ترین روش ها در سیستم های آشوبی [9-12] شده است. در [9]، نویسندگان کنترل مدلغزشی را ارائه داده اند، و در [10-12]، نویسندگان کنترل مد لغزشی برای سرکوب آشوب مقاوم ارائه داده اند. طراحی ارائه شده در این مقاله از دید پایداری و همچنین زمان رسیدن با این روش ها مقایسه شده است. به طور کلی، از بین بردن و یا کاهش پدیده لرزش یک مشکل در کنترل مد لغزشی است. روش تابع اشباع پیشنهاد شده است اما آنالیز پایداری آن آسان نیست. در این مقاله، ما یک قانون جدید اتخاذ و یک کنترل پیوسته ایجاد می کنیم که می تواند پدیده لرزش را به طور موثر کاهش دهد. پارامترهای سطح لغزش با حل نابرابری ماتریس خطی (LMI) به دست می آید. که می توان آن را به راحتی با جعبه ابزار LMI متلب حل کرد. برای غلبه بر دشواری برخورد با موارد غیر خطی در سیستم آشوبی، ما جبرانگر دینامیکی را به منظور بهبود کیفیت پایداری با موفقیت اضافه کردیم.
فایل دریافتی شامل موارد زیر است:
1- فایل word(قابل ویرایش) و PDF ترجمه کامل مقاله
2- پروژه و تمامی فایل های برنامه matlab
3- کلیه نتایج حاصل از شبیه سازی
4- راهنمای اجرای کدهای MATLAB
توضیح مهم: تمامی قسمت های مقاله شبیه سازی شده و نتایج شبیه سازی این مقاله عیناً مشابه مقاله مرجع می باشد.
قیمت: 180.000 تومان
توجه: دریافت پروژه به صورت خودکار پس از پرداخت وجه انجام می شود.
مهم: جهت پرداخت روی تصویر زیر کلیک کنید.
کلمات کلیدی: نامساويهاي ماتريسي خطي، Linear Matrix Inequalities، آشوب، matlab - ارشد برق - پروژه مطلب - سیستمهای آشوبی، کنترل مدلغزشی، عدم قطعیت، اغتشاش، کنترل مقاوم، نامعینی، بهینه سازی محدب، مباحث پیشرفته در مهندسی برق، شبیه سازی مقاله.
In recent years linear matrix inequalities (LMI’s) have emerged as a powerful tool to approach control problems that appear hard if not impossible to solve in an analytic fashion. Although the history of linear matrix inequalities goes back to the fourties with a major emphasis of their role in control in the sixties through the work of Kalman, Yakubovich, Popov and Willems, only during the last decades powerful numerical interior point techniques have been developed to solve LMI’s in a practically efficient manner (Nesterov, Nemirovskii 1994). Currently, several commercial and noncommercial software packages are available that allow a simple coding of general LMI problems and provide efficient tools to solve typical control problems in a numerically efficient manner